Special to Geng Kumbang


Info Penting tentang Geng Kumbang
Bilangan Ahli : 5 orang gadis yang sangat comel
Nama-nama glamour members : K,Q,Fatin,Fitriah and Syallie
Waktu ditubuhkan:  lupa laaaa..tapi yang penting,tahun 2010
Tempat lepak : Sunway University
Motto kumpulan : Merapatkan hubungan sesama insan.


Apakah yang menarik tentang geng kumbang?
Ahli geng ni,semuanya gila-gila dan satu kepala (well,not physically satu kepala,just,cara kitorang berfikir yang 'agak' sama)

Apakah kenangan manis bersama geng kumbang?
Semua saat berada bersama geng ni merupakan kenangan manis..

Bila kamu rasa geng ni paling comel?
Mereka comel setiap ketika (ops!)...Kalau dorang marah2 pun,tetap comel..kekeke

Aktiviti harian geng kumbang?
Bergosip,bergosip,bergosip,membuli sesama sendiri dan......LEPAK!

Peristiwa paling best bersama geng kumbang?
Pergi karaoke sama2 selama 3 jam di Summit dan pergi I-City... tak lupa juga lepak2 di rumah baru,berlima...

Peristiwa paling tak best? Kalau ada..
Mestilah ada~ Waktu tu kitorang main air kat swimming pool Casa Subang,tiba2 datang sorang abang guard yang bajet handsome (hamek kau) marah kat kitorang..dia cakap,kalau tak pakai swimming suit,tak boleh masuk swimming pool....Well,I know la about that stupid rule tapi,kitorang bukan mandi pun,just rendam kaki je..Ke nak suruh kitorang pakai swimming suit yang bahagian kaki je? Kitorang bukan mandi pun..Eiii,menyampah!

Ok..ok..rileks...Siapa ahli geng kumbang yang paling cute?
Emmmm...basically,semuanya cute tapi yang paling cute,Q lah...(mesti makcik tu perasan nanti)

Q? Boleh cerita sikit pasal 5 member geng kumbang ni tak?
Eh,mestilah boleh...
  1. Fatin -> selalu mengaku dia paling comel (paling tua juga)..seorang yang sentiasa berusaha untuk jadi matured but at the end,end up acting like a kid...dia sangat comel tapi tetap tak dapat lawan Q yang paling comel tu la. sangat baik tapi selalu buli Q yang cute tu...dia memang ketua yang bagus...
  2. Fitriah -> haaaa...pakar motivasi juga merangkap pelakon terbaik...kalau suruh dia lakonkan watak hantu,rasanya filem tak laku boleh jadi laku...pernah satu malam tu,waktu aku tidur,dia datang masuk bilik,gerakkan aku then buat muka hantu dia..Nak cakapnya aku takut sangat,sampai ter'menangis' aku..Tapi,fitriah ni,kalau dia behave,dia memang ayu gile...
  3. Syallie -> our critical thinker...seorang yang agak pendiam dan COOL!!!! emmm,apa lagi ek nak cakap pasal Syallie ni....dia seorang pendengar yang setia..hehehe...lawak yang agak blurr tapi bila dah faham,baru tahu yang dia buat lawak..hehehee
  4. K -> kanak2 yang  berperangai macam dewasa..sangat jiwang dan baik..tapi,kalau dia bad mood,larilah sejauh yang mungkin atau cuba tutup mulut serapat mungkin sebab kalau cakap juga,confirm takde balasan....tapi,dia memang baik..seorang kawan yang sangat memahami...
  5. Q -> emmmm.....cute je lebih tapi perangai macam budak2...gila2 tapi sebenarnya fikir something yang agak serius juga....sangat gilakan SNSD..keras kepala dan jenis yang tak mudah tunduk pada arahan orang...Jarang marah,tapi,sekali dia marah,tak kiralah siapa,semua dia tengking...takut~
Ucapan last untuk geng kumbang.
I LOVE GENG KUMBANG!!! Biar dimana pun kalian semua berada,biarpun kumbang dah hilang permata,sematkanlah dalam jiwa bahawa 'Roh Geng Kumbang' akan terus kekal...


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hai saya Atiqah. Saya suka menulis dan bercerita.

0 comments

Just leave your comment/s here.Make it simple and nice ☺